Nyttårsaften er spesiell. Da avslutter vi et kapittel og begynner på et nytt ark.
Med blanke ark og fargestifter til, synger Alf Prøysen.
Med god mat og de beste gjestene blir kvelden perfekt.
Vi startet kvelden med møte fra Brunstad kl.16,30.
Klokka 18 satte vi oss til bordet og inntok et deilig middagsmåltid. Menyen var marinert kalkunbryst med waldorfsalat , erter, rosenkål og gulerøtter. Poteter, fløtesaus og tyttebær. Med et glass rødvin ved siden av, må jeg som kveldens kokk skryte på meg et absolutt vellykket måltid.
Klokka 18 satte vi oss til bordet og inntok et deilig middagsmåltid. Menyen var marinert kalkunbryst med waldorfsalat , erter, rosenkål og gulerøtter. Poteter, fløtesaus og tyttebær. Med et glass rødvin ved siden av, må jeg som kveldens kokk skryte på meg et absolutt vellykket måltid.
Og desserten var riskrem og rørte bringebær.
Senere på kvelden ble det kongens tale og kaffe med krumkaker og multekrem.
Her hygger vi oss. To glade svigerinner.
Godt nyttår til alle mine venner !



Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar